Alternative forslag til unikke dating oplevelser (del 1)

Her har du en liste med 20 anderledes dating idéer

1. Tag et nyt fag og lær noget nyt

Der er masser af steder, der tilbyder kurser og fag af forskellig art. Du kan ofte finde dem på det lokale bibliotek, ved skoler,  eller endda i en håndværksbutik som Silvan.

2. Prøv en gokart-bane

Masser af sjov, selvom det kan være lidt dyrt. Jeg har aldrig mødt nogen, der har kedet sig på en gokartbane. Det varer ikke hele dagen, men det er en fantastisk aktivitet som du vil elske. Husk bare at holde det sjovt og ikke for konkurrencepræget.

3. Skydiving eller bungee jumping

Dette kan værelidt dyrt. Men det vil helt sikkert være en date, som i begge vil huske i lang tid. Bare sørg for at begge er helt okay med planen, hvis din partner ikke er interesseret i det, skal du ikke presse dem til at gøre det.

4. Campingtur

Denne kræver et telt og soveposer. Efterlad telefonerne i huset eller i bilen. Fortæl spøgelseshistorier, se op på stjernerne, spil kort med lommelygte, snak og nyd manglen på distraktioner.

5. Deltag i et sjovt foredrag sammen

Der er mange foredrag i disse dage, og de dækker næsten enhver interesse. Find en, som i begge vil finde interessant, og giv den et skud. Du kan søge efter foredrag i på Google.

6. Tag en danselektion

Du behøver ikke at tage på klubben for at danse, du kan tage et dansekurses! Bonuspoint, hvis du tager et dansekursus med en type dans, som i begge ikke har prøvet. Bare prøv ikke at træde på for mange tæer.

7. Prøv ziplining

Altid rart at gøre noget, der får hjertet til at pumpe. Det er en perfekt idé til en kort date, hvis du ikke har en hel dag at sætte af.

8. Geocaching

Det er som at vandre efter overraskelsesgaver! Det kan være meget sjovt at søge efter geocachen sammen, og du kan besøge nogle bemærkelsesværdige steder, som ingen af ​​jer har været før.

9. Bowling

Der er en bowlingbane i næsten alle byer. Chancerne er store for, at du ikke har bowlet i et stykke tid. Giv det et skud. Hvis der er ekstrem forskel i færdighederne mellem jer, så kan du gøre det til en lærerig process for modparten, i stedet for at have en konkurrence.

10. Drik og skriv beskidte digte

Dette er en anden kort date-idé, der fungerer rigtig godt, når du blander den med andre date-idéer. Alt hvad du behøver er noget sprut, en kuglepen og papir.

11. Yoga sammen med et twist

Yoga og sprut, yoga udenfor, hot yoga, nøgen yoga, alle mulige ting, du kan gøre for at gøre det mere interessant. Dette er en anden ting, der sandsynligvis bedst gøres med par, der er ret trygge omkring hinanden. Det er også lidt på den korte side rent tidsmæssigt. Men ja, det kan være sjovt at tage yoga og remixe den og se om du kan gøre det til en sjov date aktivitet.

12. Ridning

En anden ting, der også kan blive lidt dyr. Men det er ikke en standard dateidé, og hvis du eller din date aldrig har prøvet ridning, er det noget, du ikke vil glemme.

13. Gå til en VR-café eller arkade

Disse bliver mere og mere populære. Tjek på Google maps for at se, om en er dukket op i dit område. Hvis der er en i dit område, så tag derhen sammen. Du kan have en actionfyldt, kreativ eller afslappende date!

14. Prøv metaldetektering

Dette kan være på den dyre side; du kan få en anstændig starter metaldetektor til omkring 1500 kr. Men hvis du beregner udgifterne til middag på en eksklusiv restaurant og en filmbillet plus snack til to, er det ikke så langt derfra. Og i slutningen af ​​daten har du en metaldetektor! I hvert fald kan det være en sjov undskyldning for at gå rundt og chatte og måske finde nogle seje ting. Bare sørg for at skiftes.

15. Hav en vandpistol eller vandballon-kamp

Denne er bestemt en sommer-idé. At løbe rundt og sprøjte hinanden med vand og lobbyere vandballoner kan være en god måde at have det sjovt og slå varmen. Bare sørg for at have noget i kø, når du er færdig, da dette er en slags kort date-idé.

16. Gå til en lokal ikke-professionel sportskamp

Som et fodboldkamp i gymnasiet. Vælg en side at juble for eller jubel for modstanderens hold. Masser af sjov og normalt mere støjsvage end professionelle sportskampe. Plus meget billigere. Det giver dig mange chancer for at tale, og du vil være i stand til at støtte et lokalt hold!

17. Lej et skateboard eller longboard, og giv det en chance

Denne er lidt risikabel. Det kan være meget sjovt, uanset hvad dit eller deres færdighedsniveau er. Men hvis en af ​​jer bliver alvorligt såret, så er det slet ikke sjovt. En tur til hospitalet giver ikke et godt første indtryk. Så vælg denne idé med lidt forsigtighed.

18. Prøv latterligt tøj

Indkøbscentret eller en genbrugsbutik er det perfekte sted at gøre dette. Det kan blive sjovt meget hurtigt. Og hvem ved, du kan finde ud af, at du ser fantastisk ud i en helt anden stil, end du normalt bruger.

19. Spil nogle brætspil eller kortspil på en brætspilcafé

Så alt efter hvor konkurrencedygtige I begge er, kan denne idé være lidt farlig. Men så længe I ikke tager det for alvorligt; så kan det være hammersjovt. Vælg et yndlingsbrætspil, eller vælg et nyt, der ser interessant ud.

20. Gå til den nærmeste forlystelsespark eller vandland

Forlystelsesparker og vandlande er altid skide sjove, så hvis du har en der ikke er for langt væk, så prøv det. Det er selvfølgelig bedre, hvis du kan gøre det på en hverdag, for at undgå for store menneskemængder og kødannelser.