Alternative forslag til unikke dating oplevelser (del 2)

Fortsættelse af sjove dating forslag fra seneste opslag

21. Find et sted med en klatrevæg

Endnu en sjov fysisk aktivitet i kan gøre sammen. Det vil ikke være en heldags ting, men det er fantastisk til en kort date.

22. Dyrk en sport eller lav en aktivitet, som i begge er forfærdelige til

Nogle muligheder kan være bordtennis, bowling, badminton eller lignende. Det er vigtigt at sikre, at i begge er forfærdelige. Du vil ikke have, at nogen af ​​jer tager det for alvorligt. Det skal være sjovt!

23. Lej en cabriolet sportsvogn eller luksusbil og cruise rundt hele dagen

Dette er en anden date, der er på den dyre side. Men det er meget billigere end at købe en sports- eller luksusbil! Bare sørg for at tjekke vejret, før du lejer en cabriolet.

24. Spil flippermaskiner

Dette er mere en kort date-aktivitets-idé. Det er sandsynligvis ikke en fuld date-idé, medmindre i begge virkelig elsker pinball. Men det kan være meget sjovt, især hvis i prøver at slå en highscore sammen på maskinen, eller hvis i prøver en masse forskellige maskiner.

25. Kompas og kort

Hvem har brug for Google Maps? Gå old school med et kompas og kort, og test begge jeres evner til at finde vej til en smuk destination.

26. Sluk for strømmen

Lad som om der ikke er strøm og ingen opladning på dine enheder. Fest som om det er 1689! Tag lysene frem og hiv nogle kort eller brætspil ned fra hylden.

27. Voksen børnefest

Hold en børnefødselsdagsfest for jer selv. Med en lagkage, en gave til hver af jer, eller noget andet sjovt. For hvorfor skulle kun børnene have det sjovt?

28. Lav en hjemmelavet pinata sammen

Denne strækker sig måske over et par dates. Dybest set kan du planlægge og starte din pinata på en daeo, lade den tørre, og derefter på en anden dato kan du dekorere den og slå den i stykker. Det passer godt sammen med ovenstående ide for en voksen børnefest. Fyld det med de sjove ting du elsker.

29. Ny mad

Prøv nogle nye madvarer, som du ikke har nogen idé om, om du kan lide eller ej. Tag en frugt fra købmanden, som du aldrig har spist. Tag en masse snacks / mad / drikke fra en international fødevarebutik, som du ikke har nogen idé om hvad er. Tag en smagsprøveaften. Du kunne også filme hver af jeres reaktioner.

30. Fancy fastfood fest

Påklæd dig i dine fineste klæder og brug dine bedste tallerkener, briller og sølvtøj og stearinlys og spis et lækkert fastfoodmåltid. Det kan være derhjemme eller i fastfood-restauranten. Bliv super fancy og sofistikeret med din burger og fries. Du kan endda parre det med en dejlig flaske vin.

31. Doner blod sammen

Denne er en meget kortere date idé, men den kunne let føjes til listen over dating idéer. Det er bestemt ikke en typisk plan, men at give blod er en fantastisk ting at gøre, så hvorfor ikke gøre det sammen?

32. Leg falsk rejseguide eller kunstekspert

Gå til et museum eller en historisk placering. Lad som om du er rejseguide eller ekspert, og find på uhyrlige “fakta” om områdets kunst eller områdets historie til din date. Skift derefter roller. Bonuspoint, hvis du samler tilfældige personer til dine ture.

33. Antikvitetsbutik

Skab en historie for varerne, køb gamle fotos og find identiteter og læg dem måske i et fotoalbum, køb et gammelt apparat eller en maskine og prøv at bruge det, gendan et gammelt møbel. Antikvitetsbutikker har mange pæne ting. I kommer begge sandsynligvis hjem med nogle pæne pyntegenstande eller dekorationer til jeres hjem.

34. Gå på fossil jagt

Denne afhænger meget af, hvor du bor. Nogle steder er det virkelig let at finde fossiler, nogle områder ikke så meget. Slå det op på Google, og kom igang med at finde fossiler i dit område og se, hvor de bedste steder er.

35. Opret en ny type dessert sammen

Desserter er gode til eksperimenter, for hvis du slår nok søde ting sammen, vil det sandsynligvis stadig smage godt. Så lad din kreativitet løbe løbst, lav et rod i dit køkken.

36. Brug noget kridt på fortovet

Billigt og sjovt. Det er sjovere end du ville forvente, at bruge beton og asfalt til dit lærred, selvom i begge er forfærdelige til at tegne.

37. Find nogle seje videnskabelige eksperimentvideoer på YouTube

Uanset om de fejler eller lykkes, er i begge sikre på at have det godt med at prøve dem. Bare sørg for at shoppe på forhånd for at få alle ingredienserne og oprette en playliste med ting, du kan prøve. I kan begge vælge nogle videoer!

38. Tag en fabriks-, bryggeri- eller bageritur

Det lyder som sightseeing, men det er normalt ret underholdende. Hvis ikke andet, er det en dato-idé, som ingen af ​​jer har prøvet!

39. Gå til en lokal fundraising-begivenhed

Gør lidt godt på din date og have det sjovt i processen. Der er altid grupper, der kører fundraising-begivenheder, og de kan være meget sjove.

40. Spis ukrudt

Du vil blive overrasket over, hvor mange planter vi betragter som ukrudt, som er ganske spiselige. Du og din date skal helt sikkert være meget åbne over for denne idé, men det kan være en sjov måde at lave middag sammen og lære om, hvilke planter og ukrudt der er spiselige.